Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da transfer

Mavi-beyazlı ekip, defans oyuncusu Ramazan Kahya 2 yıllık sözleşme imzaladı

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, defans oyuncusu Ramazan Kahya'yı transfer etti.

Kulüp başkanı Osman Toprak, makamındaki imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni oluşan teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda ilk transferlerini 32 yaşındaki Ramazan Kahya'yı renklerine katarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

İhtiyaçlar doğrultusunda transferlerin süreceğini aktaran Toprak, "Geçen sezon olduğu gibi çok iddialı olmayan bir kadro oluşturacağız. Ancak bu kadro oynadığı futbol ve sahaya yansıttıklarıyla izleyenleri mutlu etsin istiyoruz." diye konuştu.

Ramazan Kahya ise elinden geldiğince takımın başarısı için çaba göstereceğini belirterek, sezon boyunca kendisine inananları mahcup etmemeye çalışacağını kaydetti.

Açıklamaların ardından Ramazan Kahya, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

AA

Spor Haberleri

Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı
Fatih Terim onayı verdi yeni patron o