Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Toprak:

"Şanlıurfaspor'a karşı iyi oynadık ama şanssız şekilde yenildik"


GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başkanı Osman Toprak, Şanlıurfaspor karşısında iyi performans ortaya koymalarına rağmen şanssız bir mağlubiyet elde ettiklerini söyledi.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanmaları halinde play-off hattının içerisine gireceklerini bilerek, Şanlıurfa deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini dile getirdi.

Maç boyunca takımın iyi mücadele ettiğini, kazanmak için her fırsatı değerlendirmeye çalıştığını anlatan Toprak, "Şanlıurfaspor'a karşı iyi oynadık ama şanssız şekilde yenildik. Takımın 2 önemli ismi Kojic ve Gökhan Sazdağı ile penaltı atışlarından yararlanamadık." dedi.

Şanlıurfaspor mağlubiyetini unutup ilerleyen haftaların hesaplarını yapacaklarını aktaran Toprak, mavi-beyazlı oyunculara ve teknik heyete inanıp güvendiklerini, sezon sonunda en azından play-off müsabakalarına kalan takımlardan birisi olmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe'den Samsunspor'a Sert Yanıt
Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha