"Gaziantep Basketbol iyi yolda"

- Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken:"İyi, karakterli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Bu özelliğimizi, takım olabilmek adına uyum sorununu da aşarak taçlandırmak istiyoruz"


GAZİANTEP (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol'un kulüp başkanı Deniz Köken, takım olarak iyi yolda olduklarını bildirdi.

Köken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bosna Hersek'te başlayan hazırlık çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Bu kapsamda yapılan iki hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Köken, şöyle konuştu:

"Gaziantep Basketbol iyi yolda. İyi, karakterli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Bu özelliğimizi, takım olabilmek adına uyum sorununu da aşarak taçlandırmak istiyoruz. Bunun için teknik heyetimiz ciddi çalışmalar yürütüyor. Ümit ediyorum ki lig başladığında adından söz ettiren bir ekip olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız."

Köken, ligin başlamasıyla taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarına işaret etti.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı