Gasp zanlıları tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, gece saatlerinde yolda yalnız yürüyen vatandaşları silah tehdidiyle gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.Alınan...

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, gece saatlerinde yolda yalnız yürüyen vatandaşları silah tehdidiyle gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Beşiktaş ve Kağıthane'de gece saatlerinde yolda yalnız yürüyen vatandaşların silah tehdidiyle cep telefonlarının ve cüzdanlarının gasbedilmesi olayını aydınlatmak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 21-23 Ekim tarihlerinde meydana gelen 4 gasp olayının şüphelilerinin aynı olduğunu tespit etti.

Ekipler, fiziki takip sonrası şüphelileri Kağıthane'de yakaladı.

Şüphelilerin üst aramasında 2 kurusıkı tabanca, başkasına ait cep telefonu, bankamatik kartı ve yemek kartı ele geçirildi.

Gözaltına alınan Mazlum O. (18) ve Berkan B. (19) Asayiş Şube Müdürlüğüne, yaşı küçük olan B.O.(17) ve U.G. (17) Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

Kendilerine direnen mağdur vatandaşları darp ettikleri ileri sürülen şüphelilerin, emniyette "kasten yaralama" ve "hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti