Gasp zanlıları tutuklandı

İstanbul'da 34 gasp olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da akaryakıt istasyonu, market ve iş yerlerini silah tehdidiyle gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 8'i tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 4 aydır Sultangazi'de iş yerlerini gasbeden silahlı ve maskeli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda 11 şüpheliyi Sultangazi'de yakaladı.

Polis, şüphelilerin akaryakıt istasyonu, market, iş yeri ve ticari taksi şoförü de dahil olmak üzere 34 gasp olayı gerçekleştirdiklerini tespit etti.

Gözaltına alınan İsa Y. (18), Mesut Y. (19), Savaş B. (22), Celil Y. (20), Salih O. (21), Akın B. (19), Mahmut T. (18), Ömer A. (18) Gasp Büro Amirliğine, yaşı küçük olan M.Y, M.Ç, O.S. Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y, M.Ç ve O.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8'i tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti