Garanti Bankası üst yönetiminde değişiklik

Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Gökhan Erün 15 Ocak 2018 itibarıyla görevinden ayrılacak

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası Genel Müdür Vekili ve Kurumsal Bankacılık ve Hazine Birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, 15 Ocak 2018 itibarıyla görevinden ayrılacak.

Garanti Bankası Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, bankanın Genel Müdür Vekili ve Kurumsal Bankacılık ve Hazine Birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün'ün 15 Ocak 2018'den geçerli olmak üzere bankadaki görevlerinden ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Erün'ün ayrılmasıyla birlikte gerekli yasal süreçlerin tamamlanmasını takiben halihazırda Proje Finansmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin'in, Kurumsal Bankacılık, Proje Finansmanı ve Hazine'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edeceği bildirildi.


AA

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı
Emlak Vergisinde Yeni Dönem: Artışa Üst Sınır Geldi