GAP TARIM ve GAP FOOD kapılarını açıyor

GSO'nun desteğiyle düzenlenen fuarlarda tarım makinaları, traktör ekipmanları ve gıda ürünleri sergilenecek

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen, "8. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık" (GAP TARIM) ile "13. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj" (GAP FOOD) fuarları, 26 Ocak Perşembe günü ziyarete açılacak.

Gaziantep'in yanı sıra Adana, Adıyaman, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Siirt ve Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu pekçok ilden 100'den fazla firmanın stant açacağı fuarlarda, tarım makinaları, traktör ve ekipmanları, hayvansal üretim makinaları, yem katkı maddeleri ve gıda ürünleri sergilenecek.

Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarlar, 29 Ocak'a kadar gezilebilecek. Fuarlar kapsamında, çeşitli yarışmalarla forumlar yapılacak.

Sektörün en çok ziyaret edilen fuarları arasında yer alan organizasyona 50 binden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.


AA

Ekonomi Haberleri

ABD Türk tavuğunun peşinde
Yüzlerce yıllık tatlıyı dondurmayla buluşturdu, şimdi dünyaya satıyor
ÇATIR ÇATIR SOYACAKLAR
VATANDAŞLIK MAAŞI GELİYOR
A101’den perakende medyada yeni hamle: Medya101 tanıtıldı