Galatasaray'ın salıncaklı paylaşımına Beşiktaş'tan tepki

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray'ın maç sonrası yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına sert tepki gösterdi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan mücadelenin ardından, sosyal medyada gerilim yaşandı. Galatasaray'ın resmi hesabından yapılan sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı sinirlendirdi.

Arat, bu paylaşıma tepki göstererek, sarı-kırmızılı yöneticilere "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" şeklinde sert sözlerle seslendi.

Tansiyonun yükselmesiyle başlayan gerilim, araya girenlerin müdahalesiyle son buldu. İki kulüp arasındaki sosyal medya paylaşımları, rekabetin dozunu artırırken, yaşanan bu olay da taraftarları tarafından yakından takip edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe'yi Avrupa'ya buradan gidecek
Bursaspor artık gün sayıyor
Galatasaray ne kadar kazandı?
Süper Lig'in flaş ekibiydi ilçe takımından 7 yedi
VAR Wimbledon’a girdi