Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları

- Taksim Meydanı'nda bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu kutladı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın taraftarları, şampiyonluğu İstanbul'da coşkuyla kutladı.

Ligin 33. hafta mücadelesinde Türk Telekom Stadı'nda Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek, sezonun bitimine bir hafta kala şampiyon olan sarı-kırmızılı ekibin taraftarları, Taksim Meydanı'nda bir araya geldi.

Çok sayıda taraftar, ellerinde sarı-kırmızılı bayrakları dalgalandırıp meşaleler yakarak takımlarının başarısını kutladı. İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi önünde toplanan ve Taksim Meydanı'na doğru yürüyen taraftarların, marşlar ve şarkılar söylediği kutlamalar, büyük coşkuya sahne oldu.

Bazı Galatasaray taraftarlar da araçlarıyla konvoylar oluşturarak kutlamalara katıldı.

Öte yandan polis ekiplerinin, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi boyunca yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'un farklı ilçelerinde de şampiyonluğu doyasıya kutladı. Taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturarak, tur attı.


Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı