Galatasaray'da Porto maçı hazırlıkları

- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında Porto ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü


İSTANBUL (AA) - UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında 3 Ekim Çarşamba günü Portekiz temsilcisi Porto ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan habere göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki idmanda Galatasaraylı futbolcular, ısınma bölümünde hareketlilik çalışmaları yaptı.

Daha sonra koordinasyon ve sürat çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılı oyuncuların oyunsal formda taktik idman yaptığı belirtildi.

Antrenman, yenileme koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar yarın 11.40'ta Portekiz'e gidecek ve TSİ 20.30'da Estadio do Dragao'da son idmanını gerçekleştirecek.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı