Galatasaray'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

"Çanakkale Geçilmez" pankartı ve Türk bayrağıyla poz veren sarı-kırmızılılar, şehitler anısına saygı duruşunda bulundular

İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 21 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla "Çanakkale Geçilmez" pankartı ve Türk bayrağıyla poz veren sarı-kırmızılılar, şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı geçen Selçuk İnan'ın takımla çalıştığı, tedavileri süren Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz'a ise takımdan ayrı program uygulandığı bildirildi. 

Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması