Galatasaray'da anlamlı ziyaret

- Sarı-kırmızılı futbol takımının teknik heyeti ile Selçuk İnan ve Gomis, Galatasaraylılar Yurdu'nu ziyaret etti


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı'nın teknik heyeti ile sarı-kırmızılı oyuncular Selçuk İnan ve Bafetimbi Gomis, Galatasaraylılar Yurdu'nu ziyaret ederek buranın yaşlı sakinleriyle bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Levent Şahin, Ümit Davala, Hasan Şaş, futbol takımı oyuncuları kaptan Selçuk İnan ve Bafetimbi Gomis'in, Florya'da bulunan Galatasaraylılar Yurdu'na ziyarette bulundukları belirtildi.

Teknik heyet ile oyuncuların, yurt sakinlerine çiçek verip, kendileriyle yakından ilgilendikleri, çekilen toplu fotoğrafın ardından ziyaretin tamamlandığı aktarıldı.

AA

Spor Haberleri

Spor Akademileri’nde yeni branş: Mas güreşi
TRENDYOL SÜPER LİG’DE 21. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'a diye geldi disiplinde gözünü açtı
Konyaspor’da olmadı Trabzonspor’da da yapamıyor
"KIZIM BABASIZ BÜYÜYÜR"