Galatasaray Onyekuru'ya imza attıramazsa Yusuf Erdoğan gelebilir

Son gelen bilgilere göre Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk (36 milyon TL) paket karşılığında Monaco ile el sıkıştığı bildirilmişti. Transferin bir kaç güne resmen açıklanması bekleniyor. Ancak Onyekuru olmaması durumunda Yusuf Erdoğan iddiası ortaya çıktı.

Galatasaray'ın önceki sezonlarda formasını kiralık olarak giyen Henry Onyekuru bu kez bonservisiyle geliyor.

Monaco'da forma şansı bulamayan ve Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nijeryalı kanat oyuncusu, Aslan'ın listesinin ilk sırasında yer alıyordu.

Terim'in talebi doğrultusunda yönetim, 23 yaşındaki futbolcu için çalışmalarını hızlandırmıştı.

Monaco ile yapılan görüşmelerde sona gelindiği öğrenildi. Sezon sonuna kadar 1 milyon Euro kiralama ve Haziran'da da 3 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla tarafların anlaştığı öğrenildi.

Toplamda 4 milyon Euro'luk (36.1 milyon TL) paketle transferi bitecek olan yıldız oyuncunun da en geç önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi planlanıyor.

ONYEKURU GELMEZSE

Nijeryalı'nın Galatasaray'a imza atmaması durumunda alternatiflerin de masada durduğu biliniyor. Geçtiğimiz sezon son anda direkten dönen Yusuf Erdoğan, Kasımpaşa'ya imza atmıştı.

Tecrübeli oyuncunun Onyekuru'nun yerine alınabileceği gelen bilgiler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor