Galatasaray Odeabank'ın kamp programı belli oldu

Sarı-kırmızılı erkek basketbol takımı, yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos'ta başlayacak


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos'ta başlayacak.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamaya göre, başantrenör Erman Kunter yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, kamp için 28 Ağustos'ta İtalya'nın Bormio kentine gidecek. Galatasaray Odeabank, 9 Eylül'e kadar sürecek kampta 5 hazırlık maçı yapacak.

Bormio'daki kampın ardından 13 Eylül'de Fransa'nın Angers şehrinde düzenlenecek Prostar Turnuvası'na katılacak sarı-kırmızılı takım, 3 karşılaşma oynayıp yurt dışı kampını tamamlayacak.

Galatasaray Odeabank, 20-23 Eylül'de Bursa'da düzenlenen Cevat Soydaş Turnuvası'nda 3 maç oynayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, sezon öncesi son hazırlıklarını ise TÜBAD Turnuvası'na katılarak tamamlamayı planlıyor.

Bu arada Galatasaray Odeabank ile sözleşmesi sona eren ABD'li oyuncu Alex Tyus, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı