Galatasaray Odeabank'ın basketbolcuları, Ata'nın huzurunda

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nı kazanan sarı-kırmızılıların kulüp başkanı Özbek, teknik heyet ve oyuncuları, Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nı kazanan Galatasaray Odeabank'ın teknik heyet ve oyuncuları ile sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Dursun Özbek, şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya, idari menajer Cem Civan, başantrenör Ergin Ataman'ın yanı sıra teknik ekip ve oyuncular, Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

Saygı duruşunun ardından Anıtkabir merdivenlerinde fotoğraf çektiren heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Başkan Özbek, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Atam, 2015-2016 Eurocup şampiyonu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı ile huzurundayız. Kurulduğu günden beri Türk sporuna sayısız başarılar getiren kulübümüz, bugün de bu başarısının onurunu taşımaktadır. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz."

Kafile, daha sonra Anıtkabir'de bulunanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


AA

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark