Galatasaray Nef, oyun kurucu Corey Walden’ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattı

Galatasaray Nef, Bayern Münih forması giyen 30 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Corey Walden ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray Nef, Bayern Münih forması giyen 30 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Corey Walden ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray Nef, gelecek sezon etkili bir kadro kurma yönünde takımı güçlendirmeye devam ediyor. Art arda bir çok ismi kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, son 2 sezondur Bayern Münih'te oynayan 30 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Corey Walden'ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklama, "Galatasaray Nef 2023-2024 sezonu için sürdürdüğü transfer çalışmalarını son iki sezonda Bayern Münih forması ile izlediğimiz skorer oyun kurucu Corey Walden'ı 1+1 yıllığına kadrosuna katarak sürdürdü. 1,88 m boyundaki tecrübeli oyun kurucu Corey Walden'a Galatasaray Ailesi'ne hoş geldin diyor, parçalı formamız altında başarılarla dolu bir yıl diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!