Galatasaray, Manisa'ya gitti

- Sarı-kırmızılı kafilede Semih Kaya ile Podolski yer almadı


İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maç için Manisa'ya gitti.

Karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılılar, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İzmir'e hareket etti. Galatasaray kafilesi, İzmir'den kara yolu ile Manisa'ya geçecek.

Yeni transfer Josue Pesqueira'nın da dahil edildiği kafilede, sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Lukas Podolski yer almadı.

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe otobüsü saldırısında şok gelişme! 11 yıl sonra 5 gözaltı
Sporcu Sağlık Raporları Yönetmeliği Resmi Gazate’de yayımlandı
Türk Futbolunda Yeni Dönem Başlıyor: TFF Fantezi Lig Resmen Tanıtıldı!
Kanarya Kartal'la kanatlanacak! İddiasını anlattı
Yıldızları aldıkça aldı borcu devede kulak kaldı