Galatasaray Kulübünden açıklama:

- "Hem Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın hem de Türk Erkek Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü olan Ergin Ataman'ın tüm iyi niyet çabasına ve yapıcı mesajlarına rağmen Ülker Arena'da maruz kaldığı bu tabloyu şiddetle kınıyoruz"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü, Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe'ye deplasmanda 93-79 yenildikleri maçtaki tavrı nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı kınadı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan "Bu tabloyu şiddetle kınıyoruz." başlıklı mesajda, Aziz Yıldırım'ın el işareti yaptığı ve aynı karede Ergin Ataman'ın da bulunduğu bir fotoğraf paylaşıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hem Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın hem de Türk Erkek Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü olan Ergin Ataman'ın tüm iyi niyet çabasına ve yapıcı mesajlarına rağmen Ülker Arena'da maruz kaldığı bu tabloyu şiddetle kınıyoruz. Maç esnasında rakip kulübün başkanı tarafından sergilenen tutumun yorumunu da Türk spor kamuoyuna bırakıyoruz."

AA

Spor Haberleri

BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları
Kazımcan’ın gözüne çakmak atan taraftar yakalandı