Galatasaray, Konyaspor için kolları sıvadı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanla başlayan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasındaki Konyaspor mücadelesi için kolları sıvadı.

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında karşılaşacağı Konyaspor müsabakası için bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıktı.

Teknik Direktör Okan Buruk'un liderliğinde gerçekleşen idman, dinamik ısınma ile başladı ve ardından iki grupta yapılan 8'e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. Geniş alanda topa sahip olma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise çift kale maçla antrenman noktalandı.

Yarın saat 18.00'de gerçekleştirilecek olan bir sonraki idmanla devam edecek olan Galatasaray, Konyaspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

BAŞSAVCILIK YALANLADI
Karaman’da köy okullarında atletizm sevinci
Fenerbahçe-Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Haftanın öne çıkan mücadelesi: Fenerbahçe-Konyaspor
KONYA MAÇI SONRASI PFDK'YA SEVK EDİLDİ