Galatasaray, iki hazırlık maçı yapacak

- Sarı-kırmızılı ekip, devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında yarın Romanya'nın Viitorul ve 15 Ocak Pazartesi günü de Tuzlaspor ile Antalya'da karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında iki hazırlık maçı yapacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Antalya'nın Belek beldesinde kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, yarın Romanya temsilcisi Viitorul ve TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya geleceği ifade edildi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi'nin hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu Viitorul ile yarın yapılacak maç, Sueno Hotels Deluxe Belek Sports Center'da saat 17.00'de seyircisiz olarak gerçekleştirilecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Tuzalaspor ile ise 15 Ocak Pazartesi günü yine Sueno Hotels Deluxe Belek Sports Center'da saat 17.00'de karşılaşacak.

Hazırlıklarını 17 Ocak Çarşamba gününe kadar Antalya'da sürdürecek Galatasaray, aynı gün Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor ile yapacağı maç için İzmir'e gidecek. Bucaspor'la 18 Ocak Perşembe günü karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, bu maçın ardından İstanbul'a dönecek.



AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor