Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Hatayspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Hatayspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde bir bölümü basına açık olarak gerçekleşen antrenman ısınma hareketlileri ile başladı. Daha sonra pas çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise Hatayspor maçının taktiği çalışıldı.

Antrenman öncesinde Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip, vefatının 1. yıl dönümünde eski futbolcuları Ahmet Çalık'ı, 5 numaralı formasını basın mensuplarına göstererek andı.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti
Beşiktaş'ın forma sponsoru Tera
Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı