Galatasaray, Bafetimbi Gomis’e teşekkür etti

Galatasaray, takımdan ayrılan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'e verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Galatasaray, takımdan ayrılan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'e verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Şampiyon Galatasaray'da sözleşmesi biten Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis takımdan ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Gomis için sosyal medya hesabından yayımladığı teşekkür mesajında, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe. Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar!" ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'daki 2. döneminde 44 resmi maçta görev aldı ve 19 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş