Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, ligin 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Galatasaray, ligin 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmana core - stabilizasyon hareketleriyle başlandı. Daha sonra dinamik ısınma yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde 11'e 11 taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Günün ilk bölümünde tedavileri yapılan Garry Rodrigues ve Ryan Donk, akşam sahada koşulara başladı.

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayarak karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Spor Haberleri

Real Madrid'in maaş listesi sızdı! Arda Güler'in kazancı gündem oldu
Konyaspor Zaferi Sonrası Sürpriz! Hull City İstanbul Boğazı'nda Stres Attı
Eski Konyasporlu Moryke Fofana İmzaladı: Yeni Adresi Belli Oldu
Nohamed Salah
Fener yenmek istiyor