Galatasaray-Alanyaspor maçının VAR’ı Özgür Yankaya

Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Galatasaray-A.Alanyaspor müsabakasının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Özgür Yankaya oldu.

Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Galatasaray-A.Alanyaspor müsabakasının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Özgür Yankaya oldu.

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk edecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak mücadelede hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Yiğit Arslan görev alacak.

Bu zorlu maçta VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak. Yankaya'ya, Video Yardımcı Hakem Asistan'ı (AVAR) olarak da Serkan Ok eşlik edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Afyonlu güreşçi Türkiye şampiyonu oldu
Fenerbahçe hocayı gönderdi
Samandıra'da Gece Yarısı İsyanı: Fenerbahçe Taraftarı Tesisleri Kuşattı!
Aslan Pençesi Sonrası Samandıra’da Deprem: Saran ve Yönetimden Sert Karar!
Osimhen'den Fenerbahçe Derbisi Sonrası Olay Sözler: Antrenman Maçtan Daha Zordu