Galatasaray, Alanyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman dinamik ısınmayla başladı ve 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, koşu çalışmasının ardından çift kale maçla tamamlandı.

Galatasaray, bir günlük iznin ardından 16 Ocak Pazartesi saat 13.00'te yapacağı idmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de
KONYASPOR'UN HARCAMA LİMİTİ NE KADAR?
Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı
MONTELLA KALIYOR MU?
Türkiye'ye mağlubiyet sonrası kötü haber! 10 sıra birden düştü