Galataport Limanı’nda ‘Su samuru’ sürprizi

Galataport Limanı'nda nesli tükenmekte olan ve yaban hayvanları listesinde yer alan ve bilimsel adı "lutra lutra" olan su samuru görüldü.

Galataport Limanı'nda nesli tükenmekte olan ve yaban hayvanları listesinde yer alan ve bilimsel adı "lutra lutra" olan su samuru görüldü. Bir süre iskele üzerinde dolaşan su samuru daha sonra suya inerek gözden kayboldu.

Beyoğlu'nda bulunan Galataport Limanı'nda şaşırtan görüntüler dün gece saatlerinde ortaya çıktı. Nesli tükenmekte olan ve yaban hayvanları listesinde yer alan ve bilimsel adlı "lutra lutra" olan su samuru, görenlerin şaşkınlıkla karşıladığı gibi yüzleri de güldürdü. Gece saatlerinde görülen su samuru bir süre sonra tekrar iskelenin altına girerek gözden kayboldu. Su samurunun göründüğü o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bu kuşları sakın avlamayın: Ankara'dan kene kararı! 51 bin keklik ve sülün doğaya salınacak
Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı