Gabriel Sara Konyaspor Maçında Dalya Demeye Hazırlanıyor

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynanacak Konyaspor karşılaşmasında forma giymesi halinde sarı-kırmızılı kariyerindeki 100. resmi maçına çıkacak.

Galatasaray, yarın akşam deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekibin Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara, teknik heyetin görev vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi müsabakasına çıkarak "dalya" heyecanı yaşayacak.

18 Milyon Avroluk Transfer

Sarı-kırmızılı kulüp, Gabriel Sara'yı 4 Ağustos 2024 tarihinde İngiltere temsilcisi Norwich City'den 18 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Galatasaray ile 5 yıllık sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki futbolcu, takıma katıldığı günden bu yana elde edilen başarılarda kilit rol üstlendi.

99 Maçta 10 Gol ve 18 Asist

Sarı-kırmızılı formayı bugüne kadar 99 kez terleten Sambacı; Süper Lig'de 67, UEFA Şampiyonlar Ligi ve elemelerinde 17, UEFA Avrupa Ligi'nde 9, Türkiye Kupası'nda 4 ve TFF Süper Kupa'da 2 karşılaşmada görev yaptı. Deneyimli orta saha, bu süreçte takımına 10 gol ve 18 asistlik katkı sağladı. Brezilyalı oyuncu bu sezon ise ligde 9, Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta şans bulurken 2 gol ve 3 asist üretti.

3 Kupa Sevinci Yaşadı

Galatasaray kariyerinde 3 kez kupa kaldırma başarısı gösteren Gabriel Sara, sarı-kırmızılı ekiple 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu kazandı. Derbi mücadelelerinde de kritik roller üstlenen 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'ye karşı 6, Beşiktaş'a karşı ise 4 maçta sahaya çıktı. Sara, tek derbi golünü 21 Eylül 2024 tarihinde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinde kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe, Dirk Kuyt ile çalıştı
Süper Lig’de 9 haftada 7 teknik direktörle yollarla ayrıldı
TFF'DEN PFDK'YA SEVK SAĞANAĞI
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi