Futbolcu Uzunhan karıştığı trafik kazası sonrası saldırıya uğradı: 1 gözaltı

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan'ın karıştığı trafik kazası sonrası saldırıya uğramasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan'ın karıştığı trafik kazası sonrası saldırıya uğramasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi'ndeki bir benzin istasyonu önünde akşam saat 16.20 sıralarında F.B. idaresindeki araç Y.D. ve Emrecan Uzunhan idaresindeki araçlarla maddi hasarlı trafik kazasına karıştı. Kazaya ilişkin tutanaklar düzenlenirken, F.B., futbolcu Emrecan Uzunhan ile tartışmaya başladı. F.B. ardından Emrecan Uzunhan'a karşı darp ve hakarette bulunarak olay yerinden uzaklaştı. Olayla ilgili çalışma yürüten polis ekipleri F.B.'yi gözaltına aldı. Şüpheli F.B.'nin "darp', "hakaret" ve "kasten yaralama" suçlarından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bu da kargo çetesi
Boğulduğu denize yüzündeki egzama için girmiş
BOZUK ET ÇETESİ ADLİYEDE
Minibüse çarptı, 70 metre sürüklendi
İNTERNET ŞEBEKESİ DAĞITILDI