Futbol: UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Elemeleri

- Alashkert: 0 - Beşiktaş: 3


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 9. Grup'taki üçüncü ve son maçında Ermenistan temsilcisi Alashkert'i 3-0 yendi.

Siyah-beyazlı takım, Hollanda'nın Enschede kentinin ev sahipliği yaptığı 9. Grup'taki üçüncü ve son mücadelesinde Alashkert ile karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk yarısını Kader Hançar'ın golüyle 1-0 önde tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürdü. Rakip takımdan O'Rourke'nin kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye çıkaran siyah-beyazlılar, Sevgi Çınar'ın golüyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Grubundaki 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayan Beşiktaş, Twente'nin ardından 2. sırada yer alarak üst tura adını yazdıramadı.

Spor Haberleri

Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
Dünya Kupası'nın Galibi Belli Oldu!
Fenerbahçe Başkan Ararken Sörloth Yeni Takımına Gidiyor
Galatasaray'da 2 veda