Futbol: UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Elemeleri

- Twente: 2 - Beşiktaş: 2


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ndeki ikinci maçında Hollanda temsilcisi Twente ile 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı takım, Hollanda'nın Enschede kentinin ev sahipliği yaptığı 9. Grup'taki ikinci mücadelesinde Twente ile karşı karşıya geldi.

Twente, müsabakanın 8. dakikasında Kalma'nın golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş, bu gole 21. dakikada Yağmur Uraz'ın golüyle cevap verdi ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle gidildi.

Hollanda temsilcisi, ikinci yarıya golle başladı. 46'ncı dakikada Kalma, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-1.

Siyah-beyazlı ekip, 88. dakikada Elif Keskin'in golüyle skora yeniden dengeyi getirdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Gruptaki ilk karşılaşmasında Polonya temsilcisi Gornik Leczna ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, üçüncü ve son maçını 13 Ağustos Salı günü Ermenistan'ın Alashkert takımıyla yapacak.

Grubu lider bitiren takım, bir üst tura çıkacak.

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi