Futbol: UEFA 17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası Eleme Turu

- Estonya: 0 - Türkiye: 4- 7. Grup'u 3. sırada tamamlayan ay-yıldızlılar, 11 grup arasında en iyi 5 üçüncüden biri olması durumunda Elit Tur'a yükselecek


İSTANBUL (AA) - Türkiye 17 Yaş Altı Kız Milli Takımı, Estonya'da düzenlenen 2017-2018 UEFA 17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'taki üçüncü ve son maçında ev sahibi Estonya'yı 4-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Estonya'nın başkenti Talin'deki A. Le Coq Arena'da oynanan karşılaşmada millilerin gollerini 7. dakikada Dilan Yeşim Taşkın, 65. ve 80+3. dakikalarda Benan Altıntaş ile 66. dakikada penaltıdan Elif Keskin kaydetti.

Grupta oynanan günün diğer maçında ise Hollanda, Çekya'yı 3-0 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından grup birincisi Hollanda ile ikinci Çekya Elit Tur'a yükselme hakkını kazandı. Türkiye ise grubu 3. sırada tamamladı. Ay-yıldızlı ekibin 11 grup arasından en iyi 5 üçüncüden biri olup olmayacağı, tüm eleme gruplarındaki maçlar tamamlandıktan sonra belli olacak. Milliler, tüm grup maçları tamamlandıktan sonra en iyi 5 grup üçüncüsü arasında yer alırsa, Elit Tur'a yükselecek.

AA

Spor Haberleri

Ankaragücü Süper Lig'i İstiyor
Mourinholu Fenerbahçe'ye Çerez Rakipler
Mehmet Topal, Petrolul Ploiesti'deki İlk Basın Toplantısında İddialı Konuştu
Başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım: Kazanan Fenerbahçe olsun
İç Anadolu'nun yamaç paraşütü tutkunları Karapınar'da buluştu