Futbol takımı otobüsüne saldırı şüphelilerine gözaltı

Play-off maçları için İstanbul'a gelen Bandırmaspor'un otobüsüne takımın konakladığı otelin önünde tabancayla ateş açılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Play-off maçları için İstanbul'a gelen Bandırmaspor futbol takımına ait otobüse silahla ateş açılmasına ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Spor Toto 2. Lig play-off maçları için İstanbul'a gelen ve 17 Mayıs'ta Güngören'deki bir otelde konaklayan Bandırmaspor takımına ait park halindeki otobüse gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce tabancayla ateş açılmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Olaya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin olayı azmettirdiği, diğer ikisinin ise silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü