Futbol: Spor Toto BAL

Kırşehir Belediyespor: 7- 100. Yıl Soğuksuspor: 2

KIRŞEHİR (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 6. Grup'ta, Kırşehir Belediyespor, 100. Yıl Soğuksuspor'u 7-2 yendi.

Ahi Stadyumunda oynanan maçta, Kırşehir Belediyespor karşılaşmanın 23. dakikasında Savaş Doğan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 100. Yıl Soğuksuspor, 36. dakikada Burak Gedik'in attığı golle önce skora eşitliği getirdi, ardından 41. dakikada Eray Pınarbaşı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra toparlanan Kırşehir Belediyespor, ilk yarıyı 43. dakikada Ali Yıldırım'ın, 45. dakikada da Turgay Tiryaki'nin attığı gollerle 3-2 önde tamamladı.

İkinci yarıda rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Kırşehir Belediyespor, 50. dakikada Turgay Tiryaki, 53, 60 ve 67. dakikalarda da Ali Yıldırım'ın attığı gollerle maçtan 7-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Veli Şahin ve eski kulüp başkanlarından Berat Bıçakçı da izledi.


AA

Gündem Haberleri

"O ELİNİ İNDİR"
KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu