"Futbol kahramanlarına destek verelim"

- TBESF Başkanı Uztürk: - "(Türkiye-İngiltere final maçı) Taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecek. Tüm sporseverleri bu futbol kahramanlarına destek vermeye davet ediyoruz"


ANKARA (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk, 2017 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere ile karşılaşcak Ampute Milli Futbol Takımı'na destek çağrısında bulundu.

Uztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ay-yıldızlı ekibin bugün saat 19.00'da Vodafone Park'ta İngiltere ile şampiyonluk maçına çıkacağını hatırlattı.

Seyircilerden milli takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Uztürk, "Taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecek. Tüm sporseverleri bu futbol kahramanlarına destek vermeye davet ediyoruz. Süper Lig'in oynanmadığı haftada milli takımımıza destek olalım, stadı dolduralım." ifadelerini kullandı.

TBESF Başkanı Uztürk, final karşılaşmasına ilişkin ise "Kupayı kazanmamıza bir adım kaldı. İnşallah şampiyon oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor