Futbol: Hazırlık maçı

- İngiltere: 2 - Avustralya: 1


LONDRA (AA) - 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren İngiltere, sahasında Avustralya ile oynadığı özel maçı 2-1 kazandı.

Sunderland'deki Işık Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını Rashford'un 3. dakikada attığı golle ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi ve Premier Lig'deki ilk maçında golle tanışan yıldız futbolcu, ilk milli maçında da rakip fileleri havalandırdı. 18 yaşındaki Rashford, İngiliz milli takımı formasıyla gol atan en genç futbolcu oldu.

Karşılaşmanın 55. dakikasında Rooney ile farkı ikiye çıkaran İngiltere, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Konuk takımın tek golünü 75. dakikada Dier kendi kalesine attı.

İngiltere, 22 Mayıs'ta Türkiye ile oynadığı özel maçı da Kane ve Vardy'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı.

AA

Spor Haberleri

22 HAKEM VE 27 FUTBOLCU PFDK'YA
BAHİS SORUŞTURMASINDA 20 TUTUKLAMA
Bahis depremi Afyon'u da salladı
197 FUTBOLCU DAHA SEVK EDİLDİ
Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak