Freni boşalan tır lastiğinin patlamasıyla durdu...O anlar kamerada

Bursa'nın İznik ilçesinde park halindeki tırın freni boşaldı. Tomruk yüklü tır şans eseri lastiğinin patlamasıyla durdu.

Bursa'nın İznik ilçesinde park halindeki tırın freni boşaldı. Tomruk yüklü tır şans eseri lastiğinin patlamasıyla durdu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İznik'in Boyalıca Mahallesi'nde Pazar alanında tır sürücüsü aracını çay içmek için park etti. Fakat tomruk yüklü tır bir süre sonra frenin boşalmasıyla yokuş aşağı ilerlemeye başladı. Sürücüsünün şok yaşadığı olay da şans eseri tırın arka lastiği patladı. Patlak lastikle bir süre ilerleyen tır yaklaşık 50 metre ileride durabildi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Pazar alanında kimsenin olmaması da muhtemel bir faciayı önledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kafeteryada ısıtıcı alev aldı: 1’i ağır 3 yaralı
MHK Soruşturmasında Flaş Gelişme: Hakem Yasin Kol Gözaltına Alındı
Odasında helyum gazı ve başında poşetle ölü bulundu
GÜLLÜ DAVASINDA İLK DURUŞMA
Torbalı’da fabrika kazanı patladı: 3 işçi yaralı