Fred, Manchester United'da

İngiltere temsilcisi Manchester United, Brezilyalı futbolcu Fred'in bonservis bedeli konusunda Shakhtar Donetsk ile anlaştı


ANKARA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Brezilyalı futbolcu Fred'in bonservis bedeli konusunda Shakhtar Donetsk ile anlaşma sağladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, uzun süreli görüşmelerin ardından Fred'in bonservisi konusunda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile anlaşıldığı ve Brezilyalı 25 yaşındaki oyuncunun Manchester United forması giyeceği belirtildi.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre Manchester United, Fred'in bonservisi için Shakhtar Donetsk'e 52 milyon sterlin (320 milyon lira) ödeyecek.

Shakhtar Donetsk formasıyla 5 sezonda 155 maçta 15 gol ve 15 asistlik performans sergileyen Fred, Brezilya Milli Takımı'nda ise 7 maça çıktı.


AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi