Fransız hakem görevinden uzaklaştırıldı

Fransa Futbol Federasyonu, Ligue 1'in 20. haftasında Paris Saint-Germain ile Nantes arasında oynanan karşılaşmanın hakemi Chapron'u, Nantes'in Brezilyalı futbolcusu Diego Carlos'a çelme taktığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırma kararı aldı


PARİS (AA) - Fransa Futbol Federasyonu (FFF), Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 20. haftasında Paris Saint-Germain (PSG) ile Nantes arasında oynanan karşılaşmayı yöneten hakem Tony Chapron'u, Nantes'in Brezilyalı futbolcusu Diego Carlos'a çelme taktığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırma kararı aldı.

FFF'den yapılan açıklamada, Nantes'ın, PSG'yi konuk ettiği maçta bir pozisyonda ev sahibi ekibin Brezilyalı futbolcusu Diego Carlos ile çarpışan ve yere düştükten sonra bu oyuncuya çelme takan hakem Chapron hakkında "yeni bir emre kadar" görevinden uzaklaştırma kararı verildiği bildirildi.

Maçı yöneten Chapron, Diego Carlos'a bu pozisyonun ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart vermişti.

PSG, Angel Di Maria'nın attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.


AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü