Fransız Bakan Baylet Fas'ta

Fas Başbakanı Benkiran, Fransa'nın Arazi Planlaması, Köyişleri ve Yerel Yönetim Bakanı Baylet'i kabul etti

RABAT (AA) - Fas Başbakanı Abdulilah Benkiran'ın, Fransa'nın Arazi Planlaması, Köyişleri ve Yerel Yönetim Bakanı Jean-Michel Baylet'i kabul ettiği bildirildi.

Fas Başbakanlığından yapılan açıklamaya göre, Benkiran'ın, başkent Rabat'ta resmi ziyarette bulunan Baylet'i kabulünde, son zamanlarda terör saldırılarının yaşandığı Fransa ve Avrupa'daki güvenlik konusu ele alındı.

İki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğinin konuşulduğu görüşmede Benkiran, Fransa ve terör saldırılarına maruz kalan tüm dost ülkelerle dayanışma içinde olduğunu dile getirdi.

Fansız Bakan Baylet de terör ve aşırılıkla mücadelede Fas'ın ortaklarıyla yaptığı işbirliğinin ülkesi tarafından takdir edildiğini ifade etti.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ