Fransa’dan şampiyonlukla döndüler

Badmintonda Erzincanlı milli sporcular Fransa'dan şampiyon olarak döndüler.

Badmintonda Erzincanlı milli sporcular Fransa'dan şampiyon olarak döndüler.

Avrupa şampiyonu milli sporcular Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin Fransa'da birincilik kürsüsüne çıkarak Türkiye ve Erzincan'ın gururu oldular. 6- 9 Temmuz tarihlerinde 16 ülkeden 32 çift sporcunun katıldığı Fransa Victor Future Series turnuvasında çift kızlar branşında bütün rakiplerini yenerek finale kalmayı başaran Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin finalde de ev sahibi Fransız rakiplerini 2-0'lık net skorla yenerek olimpiyata katılmak için önemli bir puan daha aldılar.

Turnuvayla ilgili bilgi veren Erzincanlı milli takım antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, "Sporcularımızı uzun dönem bir plan dahilinde olimpiyatlara katılması için hazırlıyoruz. Bu doğrultuda gittikleri 5 turnuvanın 4'ünde final oynayıp madalyalarla döndüler. Çok daha iyi çalışarak olimpiyat vizesi almak ve olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark