Ford yeni modelleriyle İstanbul Autoshow'da

Ford, yeni Fiesta'dan SUV modellerine uzanan ürün portföyünü İstanbul Autoshow'da otomobilseverlerle buluşturacak

İSTANBUL (AA) - Ford, yeni Fiesta'dan SUV modellerine uzanan ürün portföyünü İstanbul Autoshow'da otomobil severlerle buluşturacak.

Ford'dan yapılan açıklamaya göre şirket, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek Autoshow'da spor otomobili Ford GT Race Car (Yarış Otomobili) modelini Türkiye'de ilk kez sergileyecek.

Ford standında, GT yarış otomobilinin yanı sıra Mustang, Focus RS, Focus ST ve Fiesta R2T ralli aracı da görücüye çıkacak.

Ford SUV ailesinin modellerinin de sergileneceği Autoshow'da, 1,5 lt dizel otomatik versiyonuyla Türkiye SUV pazarına bu sene giriş yapan Yeni Kuga ile Edge ve Ranger da stanttaki yerini alacak.

Daha önce Ford'un Köln'de gerçekleşen "Go Further" etkinliğinde Avrupa prömiyerini gerçekleştiren Yeni Nesil Fiesta, Türkiye'de ilk defa İstanbul Autoshow'da müşterilerin beğenisine sunulacak.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü