Flamingolar Bu yıl da Geldi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da göç yolundaki flamingoların önemli duraklarından biri olan Niğde'deki Akkaya Barajı'nda görsel şölen oluştu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da göç yolundaki flamingoların önemli duraklarından biri olan Niğde'deki Akkaya Barajı'nda görsel şölen oluştu. Yüzlerce flamingonun oluşturduğu manzara havadan görüntülendi.

Baharın gelişiyle birlikte Niğde'deki Akkaya Barajı'na akın eden flamingolar, eşsiz pembe renkleriyle su yüzeyini süsledi. Kuş fotoğrafçıları ve doğa gözlemcilerinin ilgi gösterdiği baraj havadan görüntülendi. Güzellikleriyle kendilerine hayran bırakan flamingoların görüntüsü izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

NİĞDE Haberleri

70 kişi alınacaktı kurayla belirlendi
Niğde’nin coğrafi işaretli lezzeti ’tahinli pide’ Türkiye’nin dört bir yanına gönderiliyor
Niğde’de yoğun sis kazaya davetiye çıkardı
Niğde'nin yüksekleri nemle kapandı
Niğde’de otomobil şarampole devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti, 2 yaralı