Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu

İstanbul Esenler'de etkili olan şiddetli fırtınada bir binanın çatısı yerinden sökülerek sokağa uçtu. O sırada sokakta oynayan çocuklar ile yoldan geçen bir kişi, çatı parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Olay, akşam saatlerinde Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Kentte etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle bir binanın çatısı yerinden sökülerek rüzgarın etkisiyle sokağa düştü.

Bu sırada sokakta oynayan çocuklar ile yoldan geçen bir kişi, çatı parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Öte yandan, yaşanan panik ve çatının sokağa düştüğü anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti