Fırtına tekneleri batırdı, iskeleleri söktü

Muğla'da iki gündür devam eden kar yağışı kırsal bölgelerde ulaşımı aksatırken, denizlerde yaşanan fırtına ise tekneleri batırdı.

Muğla'da iki gündür devam eden kar yağışı kırsal bölgelerde ulaşımı aksatırken, denizlerde yaşanan fırtına ise tekneleri batırdı. Ahşap iskeleleri yerinden söktü.

Meteoroloji tarafından Bodrum-Marmaris arası kuvvetli fırtına uyarısı yapılmasının ardından kıyı şeridinde birçok tekne sahibi önlem alırken, Menteşe'nin Akbük sahilinde fırtına teknelere büyük zarar verdi. Günübirlik tatilcilerin gözde sahili iç kesimlerde yer alan bir koy olmasına rağmen fırtınadan olumsuz etkilendi.

Gece saatlerinde başlayan fırtınada 4 balıkçı teknesi battı, 7 tekne hasar gördü. Koyda bulunan ve balıkçıların kullandığı 3 ahşap balıkçı iskelesi de fırtına nedeniyle yerinden sökülerek zarar gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı