Fırat Kalkanı Harekatı

El-Bab bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Bolat'ın Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba ocağında üzüntü hakim

SAMSUN (AA) - Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba ocağında yas var.

Alaçam ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde yaşayan Durmuş-Döne Bolat çiftine, çocukları Erdal Bolat'ın (25) şehadet haberi, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ile askeri yetkililerce verildi.

Şehidin babaevi ile ailenin yaşadığı sokağa Türk bayrakları asıldı. Yakınları ile komşuları da başsağlığı dilemek amacıyla ailenin evine geldi.

Öte yandan şehit Bolat'ın 3 kardeşinin bulunduğu, babaevine son olarak 4 ay önce geldiği ve bekar olduğu öğrenildi.


AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?