Fırat Kalkanı Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince düzenlenen hava harekatıyla Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü DEAŞ'a ait mühimmat deposu, karargah binası ve barınak olarak kullanılan dört hedef imha edildi

ANKARA (AA) - Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü DEAŞ'a ait mühimmat deposu, karargah binası ve barınak olarak kullanılan dört hedef imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Suriye'nin kuzeyindeki Mazraat Al Uyun, Ghuz, Shudud ve Hacı Küşah bölgelerinde terör örgütü DEAŞ'a ait hedefler tespit edildi.

Bunun üzerine Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları 10.40-10.50 saatlerinde söz konusu bölgelere hava harekatı düzenledi.

Mühimmat deposu, karargah binası ve barınak olarak kullanılan toplam dört hedefin imhasının ardından uçaklar üslerine döndü.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN