Fırat Kalkanı Harekatı

Terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan 4 asker, Kilis ve Gaziantep'e getirildi

GAZİANTEP/KİLİS (AA) - Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan 4 asker, Kilis ve Gaziantep'e getirildi.

Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, DEAŞ terör örgütü ile süren çatışmalarda yaralanan askerler, güvenlik güçleri tarafından sınır hattına getirildi.

Yaralı askerlerden 2'si, 112 acil servis ekiplerince getirildikleri Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diğer yaralı 2 asker ise helikopterle Gaziantep'e sevk edildi. Ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan askerlerin tedavisine başlandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, DEAŞ terör örgütü ile süren çatışmalarda 1 askerin şehit düştüğü, 4 askerin de yaralandığı bildirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu