Fiorentina'da iki oyuncu daha koronavirüse yakalandı

Serie A'da virüse yakalanan oyuncu sayısı 9'a yükseldi

ANKARA (AA) - İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina'da German Pezzella ve Patrick Cutrone'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli savunmacı Pezzella, İtalyan forvet Cutrone ve takımın fizyoterapisti Stefano Dainelli'nin yeni tip koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Açıklamada, virüse yakalananların sağlık durumlarının iyi olduğu ve evlerinde karantina altında tutulduğu ifade edildi.

Fiorentina'da, Sırp oyuncu Dusan Vlahovic'in ardından virüse yakalanan oyuncu sayısı 3'e yükseldi. Sampdorialı Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby ve Juventuslu stoper Daniele Rugani'de de koronavirüse rastlanmıştı.

Spor Haberleri

İŞTE O İSİMLER
Acun Ilıcalı’nın Loca Davasında Mahkemeden 3. Red Kararı
Orkun Kökçü, aday kadrodan çıkarıldı
Montella: "Islıklanmayı hak ettik ama abartıldı"
İsmail Yüksek mağlubiyet için "Utanç verici" dedi