Finalin adı Halep-Williams

WTA Finalleri'nde Radwanska'yı 2-0 yenen Rumen Halep, finalde Serena Williams ile yarın karşılaşacak

ANKARA (AA) - Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nde Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yenen Simona Halep, finalde Serena Williams'ın rakibi oldu.

Singapur'da düzenlenen 44. WTA Finalleri'nin 6. gününde, Kırmızı Grubu lider tamamlayan dünya 4 numarası Rumen Simona Halep ile  Beyaz Grup ikincisi Polonyalı 6 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska yarı finalde karşılaştı.

Maça iyi başlayan taraf, Rumen Halep oldu. Henüz 3. oyunda rakibinin servisini kıran Rumen tenisçi, Radwanska'nın basit hatalarından da yararlanarak ilk seti 6-2 kazandı.

Morali bozulan Radwanska karşısında kortun paraleline gönderdiği sert "forehand"leriyle ikinci sete de iyi bir başlangıç yapan Halep, 3-0 öne geçti.

Dördüncü oyunda iyi savunma yapan Agnieszka, maçta ilk defa Halep'in servis oyununu kırarak toparlanmaya çalışsa da oyunun kontrolünü yeniden ele geçiren Halep, ikinci seti 6-2, maçı 2-0 alarak finalde Serena Williams'ın rakibi oldu.

Williams ile Halep arasındaki final karşılaşması, yarın TSİ 13.00'te oynanacak. Rumen raket, WTA Finalleri'nde Kırmızı Grup maçında 3 gün önce Serena Williams ile yine karşılaşmış ve korttan 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 galip ayrılmıştı.

Spor Haberleri

Konyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalacak hakem açıklandı
Süper Lig’de 35. haftasında Konyaspor Fenerbahçe'yi ağırlayacak
Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final