Filyos Ateşspor şampiyonluğu taraftar ile beraber yaşadı

Zonguldak 2. Amatör şampiyonluk mücadelesinde kıyasıya mücadele veren Ateşspor, bine yakın seyirci önünde şampiyonluğunu ilan etti.

Zonguldak 2. Amatör şampiyonluk mücadelesinde kıyasıya mücadele veren Ateşspor, bine yakın seyirci önünde şampiyonluğunu ilan etti.

7 takımın yer aldığı Çaycuma Grubu'nda, genç antrenör Taner Çalova yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Filyos Ateşspor, 8 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

Eksik kadrosuyla başladığı ligin ilk haftasında Hacılarspor'a 4-1 mağlup olan fakat sonrasında yaptığı takviyelerle bambaşka bir takım kimliğine bürünen Filyos Ateşspor, Filyos sentetik sahasında karşılaştığı Çaycumagücü mağlup ederek şampiyonluğa adını yazdırdı.

Filyos Ateşspor takım antrenör Taner Çalova, "Biz çok mutluyuz burada futbol zevki yaşatıyoruz aşırı futbola aşık bir seyirci var bugün bin kisiye yakın bir seyirci ile şampiyonluğu elde ettik çok mutluyuz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı
MONTELLA KALIYOR MU?
Türkiye'ye mağlubiyet sonrası kötü haber! 10 sıra birden düştü
Zirve için Yunanistan'da! Obradovic anlaşmayı imzalıyor
Yeni bir yıldız adayı daha bulup geldiler